Magister Decanaat Schoolgids
Magister Decanaat Schoolgids

We lopen een avond mee met een training van de Maurick Dance Company

Info

Dansen op het Maurick College.

Dalton: HIPHOP

Aan het begin van het schooljaar zijn de audities voor hiphoplessen tijdens dalton. De informatie hangt uit op het dansbord bij de gymzalen. Na de audities wordt je ingedeeld en  krijg je 1x per week les tijdens een daltonuur.

Maurick Dance Company 

Ook bestaat de mogelijkheid om  – na auditie gedaan te hebben - deel uit gaan maken van één van de talentgroepen van de Maurick Dance Company.

De Maurick Dance Company staat onder leiding van Hanneke Berkhout, docente Lichamelijke Opvoeding en Sofie Akerboom.

De Company groepen trainen op maandag en doen mee aan wedstrijden en verzorgen allerlei optredens.

You-Tube: MDC Vught

Instagram: maurickdancecompany

Hier kun je alvast een kijkje nemen bij de diverse dansgroepen ,opnames van hun training en optredens.

MTA  Dans

Master is een sportprogramma voor ‘Sporttalent specifiek’  en is gericht op de sporten atletiek, turnen, hockey, tennis, voetbal en dans. Dit programma is bedoeld voor leerlingen die op een hoog (amateur) niveau sporten en gemotiveerd zijn om onder schooltijd extra te trainen. De ‘Sporttalenten specifiek’ stromen in na afname van de sportintake. Hierdoor train je met de beste!

De Mastertrainingen Dans vinden plaats op woensdag en vrijdag in de gymzalen van het Maurick College. Naast deze sport specifieke training onder schooltijd, dansen de meisjes nog minimaal 1 uur na schooltijd op maandag bij de Maurick Dance Company.

Kosten:
Deelname aan het Master programma Dans is  € 50,-. Dit bedrag is niet terug te vorderen bij eventuele vervroegde uittreding.

link:

Inschrijfformulier MTA Dans