Magister Decanaat Schoolgids
Magister Decanaat Schoolgids
Master

Master is een sportprogramma voor ‘Sporttalent specifiek’ uit klas 1, 2 (3 en 4) en is gericht op de sporten atletiek, turnen, tennis, hockey en voetbal. Dit programma is bedoeld voor leerlingen die op een hoog (amateur)niveau sporten en gemotiveerd zijn om onder schooltijd extra te trainen. De ‘Sporttalenten specifiek’ stromen in na afname van de sportintake. Hierdoor train je met de beste tegen de beste! De Master trainingen vinden plaats op dinsdag het 5e en 6e uur. Het programma bestaat minimaal uit 20 sportspecifieke trainingen. Alle trainingen boven deze 20 zijn bonus. De trainingen  vinden plaats op de sportverenigingen in Vught. Ter illustratie vindt atletiek bijvoorbeeld plaats op de atletiekbaan en hockey op het kunstgras bij de hockeyvereniging. Naast de anderhalf uur durende sportspecifieke training onder schooltijd, is er nog een optioneel trainingsmoment gericht op het ontwikkelen van basismotorische vaardigheden op een andere dag. De trainingsgroepen worden getraind door talentcoaches (sportspecfieke training) van de verschillende sportverenigingen en/of een Talent Performance Docent (sportspecifieke training en Athletic Skills Model training) van het Maurick College.

Kosten:
Het bedrag van het Master programma kan in twee termijnen betaald worden in totaal € 200,- (2x € 100,-). Dit bedrag is niet terug te vorderen bij eventuele vervroegde uittreding.
Van die € 200,- worden alle activiteiten betaald zowel buiten als binnen school. Daarbij ontvangen de leerlingen een trainingsshirt en sweater.

Gemiste lesuur:
Doordat het programma plaats vindt op dinsdag het 5e en 6e lesuur, dient de leerling zelf goede afspraken te maken over de gemiste les met desbetreffende docent.

Aanmelden:
Ben je talentvol in de sporten atletiek, turnen, hockey of voetbal en wil je graag meedoen aan het Master programma, dan kun je je aanmelden voor de Master intake! Er zijn twee intake momenten. Deze vinden plaats in week 39 en 40. 

Na de sportintake is er ruimte voor het volgende aantal leerlingen (jongens en meisjes) per sport:

Turnen 12-15 leerlingen uit klas 1,2, 3 en 4
Atletiek 12-15 leerlingen uit klas 1,2, 3 en 4
Tennis 8 leerlingen uit klas 1, 2, 3 en 4
Hockey twee groepen van 18 leerlingen uit klas 1 en 2
Voetbal twee groepen van 18 leerlingen uit klas 1 en 2 

Als je meedoet aan de sportintake en je wordt vervolgens toegelaten, ga je deelnemen aan het Master programma. Je krijgt dan tijdens schooltijd minimaal 20 trainingen van twee lesuren in desbetreffende sport. Door de sportintake te doen ga je ook akkoord met de eigen kosten van het Master programma. We vragen namelijk jaarlijks een eigen bijdrage van de ouders.

Om je aan te melden moet je onderstaand formulier downloaden, invullen en opsturen voor maandag 18 september 2017.

Je krijgt in week 38 per mail met een uitnodiging voor de sportintake.

Linken:
Aanmelden
Jaarprogramma